MY NICEFollowers

WELCOME

thanks for stopping by..
have a nice visit..and enjoy my blog..

Saturday, 22 December 2012

his confession!!

assalamualaikum..

ermmm..hari ni akhir nya dia confess jgk kt aku...korang mesti nk tahu kan sape die..
aku mmg dh lame suka dia..suka sngt2....waaaa..akhirnya bnda yg pling aku tungu tiba jgk...

hahaha

ape merepek ni...confess ape?? sape confess??

hehehe...actually his confession ni refer untuk group big bang..kalau korang mmg VIP tegar mesti tahu ape yg dh jadi dgn big bang member which is GD n Daesung...

since aku adlah peminat baru mereka..hehe..awal tahun ari tu kot baru falling with them..aku xsure ape yg jd ngn diorang..so trtanya-tanya gak lah kan...aku ade dgr crita yg masa 2011 diorang break sbb daesung trlibat dlm kemalangan n GD dituduh menagih dadah..tp aku xambik port pon psal tu sbb for me xpenting pon..aku minat dorang je..bkn nk jd kan dorang pakwe or whtelse (boleh???..hihi)

smlam once again aku buka utube then jumpa lah talk show with big bang ni..its called healing camp...so dh xperlu ckp bnyk...tngk video2 ni..then u will know what actually happend to both of them..




daesung

g-dragon




3 comments:

  1. Replies
    1. yup..tp lebih kpd bigbang..bkn kpop kot.. :)

      Delete
  2. tertipuuuu..hikhikhik.. :)

    ReplyDelete