MY NICEFollowers

WELCOME

thanks for stopping by..
have a nice visit..and enjoy my blog..

Monday, 31 December 2012

mental torture!!!

assalamualaikum...

ari sabtu lepas kan aku ade exam...dh settle exam tu aku rasa mmg baru boleh bernafas dgn jayanya..hukhuk..serius bebenor keadaan aku before exam tu..mmg stress sangat2..aku risau sbb carry mark aku rendah sangat...aku takot xpass then result aku kompem akan drop..waaaaa..xnak..xnak....

before tu mmg aku pulun study kaw2 lah..huhu..tp time exam tu boleh plak benda aku baca xingat,,uhuukk...mmg rasa nk nanges time tu jgk arh..tp buat malu je nanges dlm dewan exam...xmatured..tp aku mmg frust sngt2..bnda mmg dh baca tp langsung xingt..mybe time aku baca tu aku take easy sangat kot..

dh puas sangat pk..masa pon dh nk abes..aku pon pusing2 blakang nk cari alternatif lain utk jwb kan..haha...giler bahasa...kehkeh...tngk2 mmber yg segroup ngn aku EEP dux blkng elok je..so aku kenal lah kan dia.. aku pon tanye lah dia

aku : qilah ko boleh jwb x soalan nom 9??
qilah : jap nk tengok ( sambil belek soklan).. xboleh pon..lupe lah..(tunjuk kertas dia)
aku: a'aa aku pon lupe..langsung xingat..aishhh cmne ni...?( buat muka nk nanges)
qilah : ntah(senyum je)

giler rilek dia punya muka even xboleh jwb pon....aku kemain lg stress..pusing kiri kanan pon aku xkenal org tu..xkan tiba2 nk tnye kan...time ni dh ramai org kuar..lglah aku cuak..lpas tu aku usha2 lec..nk tanya..bg hint sikit pon xpe..haha..giler kesian..tp nando..btg hidung lec pon aku xnmpak..last2 tingal camtu je soalan tu aku xjwb pon..

6,7,8 hb ni aku ade 3 paper killer straight..giler nk mampus...jadual aku..korang tngk jadual aku..huhuhu...ni pon aku rasa mcm nk stress...paper susah tu weyh..huhu...tp aku xstart study pon lg ni....kemain risau tp study xmo...aku plan mlm ni aku nk start pulun kaw2 punye....ermm..hope semangat aku kuat lah kan mlm ni...hehehe..

ok dah..

k bye



P/s: time exam sempat lg borak ngn mmber blakang..aku mmg suke langgar peraturan...hikhikhik...

2 comments: